PELANGGAN STEMLIFE Dapatkan Maklumat Pek Percuma
Free Rattle Wristband

Hadiah Edisi Terhad

Adakah anda mengetahui bahawa tali pusat bayi kaya dengan sel stem yang berpotensi untuk merawat lebih daripada 80 jenis penyakit yang boleh mengancamkan nyawa? Selain itu, pengumpulan darah tali pusat adalah SELAMAT, TIDAK MENYAKITKAN, dan BEBAS RISIKO bagi kedua-dua ibu dan bayi. Pengumpulan darah tali pusat adalah senang dan dapat dikumpul dalam masa beberapa minit selepas bayi dilahir. Ia hanya boleh dikumpul selepas bayi diahirkan.

Ketahuilah lebih lanjut tentang kebaikan penyimpanan darah tali pusat dan selaput tali pusat dengan kami hari ini. Sila ambil perhatian bahawa konsultan kami yang mesra akan mengadakan satu sesi konsultasi yang tidak wajib dihadirkan* dengan anda untuk menuntut alas tukar lampir bayi secara PERCUMA.

Bertindaklah sekarang dan menlindungi keluarga anda dengan sel stem yang berharga!

*Satu hadiah edisi terhad secara PERCUMA daripada StemLife akan diserah kepada anda melalui konsultan kami apabila anda berjaya menjalankan sesi konsultasi.

Banyak lagi! StemLife juga menawarkan Metascreen iaitu pemeriksaan metabolik secara menyeluruh terhadap bayi yang baru lahir melalui kencingnya. Pemeriksaan ini dapat mengesan 100+ penyakit yang mungkin boleh mengancam nyawa. Ketahui lebih lanjut

Nama:*
Please fill in the above field.
No. Telefon:*
Contact Number is required
Emel:*
Please enter a valid email address.
Tarikh dijangka bersalin:*
Estimated date of delivery is required
Nama hospital dijangka bersalin:*
Hospital is mandatory
Nama doktor: *
Invalid Input
Saya setuju *
This field is required
Please verify : *
Please verify by validating the captcha
X            

Dapatkan info kuasa sel stem tali pusat?

Hubungi kami di +603 2779 0033 atau membuat temujanji untuk!
Buat temujanji sekarang