PELANGGAN STEMLIFE Dapatkan Maklumat Pek Percuma
StemLife Difference
StemLife Difference

Kelebihan Stemlife

stem assist

Stem Assist

Stemlife menawarkan perlindungan terhadap sebarang komplikasi kehamilan dan penyakit kongenital bayi.*

stem shield plus

Stem Shield Plus

Satu kali subsidi sekaligus sebanyak RM 150,000** akan diberikan untuk membiayai sebahagian kos perubatan transplantasi untuk kanak-kanak yang telah menyimpan unit darah tali pusatnya.

stem 21

Stem 21

Stemlife, bersama dengan Pembekal insurans Antarabangsa, menawarkan bayaran sekaligus sebanyak MYR 5,000** untuk menjelaskan baki kos simpanan darah pusat tali selebihnya jika anda atau pasangan anda meninggal dunia atau mengalami Kecacatan Hilang Upaya Penuh dan Kekal (TPD).

stem cool

Cord Blood Network

Perlindungan untuk 3 Generasi Keluarga anda Sebagai Rangkaian Pusat Simpanan Darah Tali Pusat yang besar di Asia, Stemlife akan membantu dalam mencari unit darah tali pusat yang sepadan, contohnya sekiranya situasi yang memerlukan tranplantasi darah tali pusat untuk anak anda, ibu bapa dan datuk nenek kandungnya.

stem assured

StemLife Assured

Stemlife menjamin anda unit darah tali yang sesuai atau RM100,000* untuk membiayai kos perubatan jika unit darah tali pusat anda tidak dapat digunakan lagi semasa proses transplantasi.

stem courier

Stem Courier

Darah tali pusat bayi anda yang sangat berharga akan dijaga oleh kakitangan yang berdedikasi semasa proses penghantaran dari hospital ke makmal kami. Sekiranya terdapat kehilangan darah tali pusat semasa penghantaran tersebut, Stemlife akan menawarkan pembayaran sebanyak RM25,000*.

stem courier

Stem Affirm

Ujian Pra-Transplantasi Percuma
Stemlife akan menanggung kos ujian antigen leukocyte manusia (HLA) dan kiraan unit penghasilan koloni (CFU)* sebelum transplantasi sel stem haematopoietic yang diminta oleh doktor anda. Ujian ini adalah berdasarkan panduan yang digariskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan piawaian kualiti antarabangsa.

* Bergantung pada terma & syarat. Sila rujuk Perjanjian Perkhidmatan Stemlife untuk butiran CORD BLOOD & MATERNAL BLOOD COLLECTION KIT lanjut serta terma dan syarat. Stemlife berhad untuk meminda atau membatalkan mana-mana manfaat yang disenaraikan di dalam risalah ini tanpa sebarang notis terlebih dahulu. Piawaian kualiti antarabangsa mungkin berbeza antara masa pendaftaran dan masa pelepasan unit darah tali pusat bayi anda semasa pemindahan transplan. Semua usaha yang munasabah akan dibuat untuk mematuhi piawaian semasa pelepasan unit darah tali pusat bayi anda.
** Kadar pertukaran yang dipaparkan adalah rujukan dan tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.
X            

Dapatkan info kuasa sel stem tali pusat?

Hubungi kami di +603 2779 0033 atau membuat temujanji untuk!
Buat temujanji sekarang